Vier Valentijn bij Loetje

Woensdag 14 februari is het Valentijnsdag. En waar kan je de dag van de liefde beter vieren dan bij Loetje? Echte liefde gaat tenslotte door de maag! Of je jouw geliefde nou wil verrassen met een lekkere lunch of een romantisch diner voor twee; Loetje heeft alles in huis voor de perfecte Valentijnsdate.

Ik cacao van jou
Wist je dat chocolade je hetzelfde gevoel kan geven als verliefdheid? Sluit jouw Loetje-bezoek dus lekker af met een van onze chocotoetjes! Met ons ‘Trio van Chocolade’ bezorgen we jou en je Valentijn gagarandeerd vlinders. Of laat jij onze Dame Blanche of onze huisgemaakte chocolademousse het werk doen?

Het lekkerste cadeau voor Valentijnsdag
Geen tijd om uit eten te gaan op Valentijnsdag, maar wil je jouw partner wel verrassen met het ultieme Valentijnscadeau? Geef de Loetje cadeaukaart! Zo scoor jij punten met een leuk cadeau én hebben jullie gelijk een goede reden om snel een date night bij Loetje te plannen. Dat noemen wij nog eens een win-win situatie! Je bestelt onze cadeaukaart eenvoudig online of haalt ‘m bij Loetje bij jou in de buurt. Last minute cadeaustress? Je kunt de Loetje cadeaukaart nu ook direct digitaal laten versturen.

Kijk jij ook al helemaal uit naar Valentijnsdag? Reserveer dan snel een tafeltje via de button rechts onderaan bij een van onze Loetje restaurants bij jou in de buurt.