Welkom

Bestel Loetje voor thuis

Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij je tijdelijk niet ontvangen in onze restaurants. Gelukkig hoef je de lekkerste biefstuk en andere Loetje gerechten niet te missen. Met Loetje voor thuis haal je deze namelijk dagelijks tussen 12:00 – 21:00 uur af in onze restaurants om er thuis van te genieten. Bijna net zo gezellig, zeker net zo lekker! Bekijk hier ons afhaalmenu!

Bij het afhalen van de gerechten in onze restaurants, vragen wij je een mondkapje te dragen. Tot snel!

Geef de lekkerste biefstuk cadeau!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? En ken jij iemand die helemaal weg is van onze biefstuk met de échte Loetje jus? Geef jouw familielid of vriend(in) een Loetje cadeaukaart! Met onze kaart kun je voor onbeperkte tijd terecht in al onze restaurants. Haal de cadeaukaart ter waarde van €25.-, €35.-, €50.-, €75.- of €100.- in één van onze Loetje restaurants bij jou in de buurt of je bestelt ‘m hier!

Door een telefonische storing zijn wij tijdelijk beperkt bereikbaar.

Vier de feestdagen bij Loetje

Het is alweer bijna december. Om deze laatste maand van het jaar extra feestelijk te maken kleden we onze locaties sfeervol aan én hebben we decemberspecials om je vingers bij af te likken. Dat klinkt goed toch?

Lees verder

Loetje voor thuis!

Wegens de coronamaatregelen zijn onze restaurants gesloten, maar gelukkig hoef je onze biefstuk niet te missen. Met Loetje voor thuis bestel je de lekkerste Loetje gerechten in onze restaurants van 15:00 – 21:00 om er lekker thuis van te genieten. Bijna net zo gezellig, zeker net zo lekker!

Tot snel!