Welkom

Wij hebben lekker nieuws: Loetjes Biefstuk Bali 0.0

Je kon er afgelopen weken bijna niet omheen; de lancering van onze nieuwste, plantaardige, biefstuk. En we hebben goed nieuws! Sinds woensdag 13 juli is het aantal locaties waar we onze Biefstuk Bali 0.0 serveren verder uitgebreid met zes extra locaties.<Lees verder>

Welkom bij Loetje!

De lekkerste biefstuk en nog veel meer heerlijke gerechten eet je bij Loetje. Onze ruime porties worden altijd geserveerd met een flinke dosis gastvrijheid. Bij Loetje is het goed en zit je altijd lekker. We zijn blij je weer te mogen ontvangen. Maak alvast online je reservering of loop spontaan bij ons binnen en schuif gezellig aan!

Loetje voor thuis

Onze restaurants zijn weer open! Het is daarom niet langer mogelijk om Loetje voor thuis te bestellen. We ontvangen je graag weer gezellig in onze restaurants voor de lekkerste biefstuk en andere heerlijke gerechten!

Vier de feestdagen bij Loetje

Het is alweer bijna december. Om deze laatste maand van het jaar extra feestelijk te maken kleden we onze locaties sfeervol aan én hebben we decemberspecials om je vingers bij af te likken. Dat klinkt goed toch?

Lees verder

Loetje voor thuis!

Wegens de coronamaatregelen zijn onze restaurants gesloten, maar gelukkig hoef je onze biefstuk niet te missen. Met Loetje voor thuis bestel je de lekkerste Loetje gerechten in onze restaurants van 15:00 – 21:00 om er lekker thuis van te genieten. Bijna net zo gezellig, zeker net zo lekker!

Tot snel!