Welkom

Welkom bij Loetje!

De lekkerste biefstuk en nog veel meer heerlijke gerechten eet je bij Loetje. Onze ruime porties worden altijd geserveerd met een flinke dosis gezelligheid. Bij Loetje is het goed en zit je altijd lekker. We zijn blij je weer te mogen ontvangen. Onze restaurants zijn dagelijks geopend tot 22:00 uur. Schuif dus maar snel bij ons aan! Online reserveren is weer mogelijk vanaf donderdag 27 januari, tot die tijd kun je natuurlijk gewoon binnenlopen zonder reservering!

Geef de lekkerste biefstuk cadeau!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? En ken jij iemand die helemaal weg is van onze biefstuk met de échte Loetje jus? Geef jouw familielid of vriend(in) een Loetje cadeaukaart! Met onze kaart kun je voor onbeperkte tijd terecht in al onze restaurants. Haal de cadeaukaart ter waarde van €25.-, €35.-, €50.-, €75.- of €100.- in één van onze Loetje restaurants bij jou in de buurt of je bestelt ‘m hier!

Loetje voor thuis

Onze restaurants zijn weer open! Het is daarom niet langer mogelijk om Loetje voor thuis te bestellen. We ontvangen je graag weer gezellig in onze restaurants voor de lekkerste biefstuk en andere heerlijke gerechten!

Vier de feestdagen bij Loetje

Het is alweer bijna december. Om deze laatste maand van het jaar extra feestelijk te maken kleden we onze locaties sfeervol aan én hebben we decemberspecials om je vingers bij af te likken. Dat klinkt goed toch?

Lees verder

Loetje voor thuis!

Wegens de coronamaatregelen zijn onze restaurants gesloten, maar gelukkig hoef je onze biefstuk niet te missen. Met Loetje voor thuis bestel je de lekkerste Loetje gerechten in onze restaurants van 15:00 – 21:00 om er lekker thuis van te genieten. Bijna net zo gezellig, zeker net zo lekker!

Tot snel!