Welkom

Hoera, Loetje is 45 jaar!

Dit jaar is het 45 jaar geleden dat Ludwig Klinkhamer zijn biljartcafé Loetje begon aan de Johannes Vermeerstraat. En wat een jaar is het tot nu toe al geweest. We lanceerden de plantaardige Biefstuk Bali 0.0 en in Reeuwijk staat de 30e Loetje. Wij vinden dit een mooi moment om terug te kijken op de afgelopen jaren.

Vier de feestdagen bij Loetje

Het is alweer bijna december. Om deze laatste maand van het jaar extra feestelijk te maken kleden we onze locaties sfeervol aan én hebben we decemberspecials om je vingers bij af te likken. Dat klinkt goed toch?
Lees verder

Vier de feestdagen bij Loetje

Ze zijn bekend; onze decemberspecials! Kom jij de feestdagen vieren bij Loetje? Je kunt vanaf nu je reservering maken. Benieuwd wat we tijdens de feestdagen serveren? Lees snel verder

Welkom bij Loetje!

De lekkerste biefstuk en nog veel meer heerlijke gerechten eet je bij Loetje. Onze ruime porties worden altijd geserveerd met een flinke dosis gastvrijheid. Bij Loetje is het goed en zit je altijd lekker.  Maak alvast online je reservering of loop spontaan bij ons binnen en schuif gezellig aan!

Loetje voor thuis

Onze restaurants zijn weer open! Het is daarom niet langer mogelijk om Loetje voor thuis te bestellen. We ontvangen je graag weer gezellig in onze restaurants voor de lekkerste biefstuk en andere heerlijke gerechten!

Ontdek onze nieuwe specials

Bij Loetje starten we het herfstseizoen extra lekker met onze nieuwe specials. Zoals onze romige bospaddestoelensoep, perfect voor een regenachtige dag, of ons nieuwe Toetje van Loetje: ananas-pistache crumble met kokosijs! Klinkt lekker hé? Lees snel verder

Loetje voor thuis!

Wegens de coronamaatregelen zijn onze restaurants gesloten, maar gelukkig hoef je onze biefstuk niet te missen. Met Loetje voor thuis bestel je de lekkerste Loetje gerechten in onze restaurants van 15:00 – 21:00 om er lekker thuis van te genieten. Bijna net zo gezellig, zeker net zo lekker!

Tot snel!