Welkom

Welkom bij Loetje!

De lekkerste biefstuk en nog veel meer heerlijke gerechten eet je bij Loetje, ook tijdens de lunch! Onze porties worden altijd geserveerd met een flinke dosis gezelligheid. Bij Loetje is het goed en zit je altijd lekker. Schuif dus gezellig bij ons aan of maak een reservering. In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn onze restaurants open van 10:00 tot 17:00 en werken wij met een aangepaste kaart.

Wij vragen je in onze locaties een mondkapje te dragen wanneer je je verplaatst.

Thuis genieten van onze biefstuk? Dat kan natuurlijk ook. Met Loetje voor thuis bestel je de lekkerste Loetje gerechten voor thuis van 17:00 – 21:00. Bijna net zo gezellig, zeker net zo lekker!

Tot snel!

Vier de feestdagen bij Loetje

Het is alweer bijna december. Om deze laatste maand van het jaar extra feestelijk te maken kleden we onze locaties sfeervol aan én hebben we decemberspecials om je vingers bij af te likken. Dat klinkt goed toch?

Lees verder

Geef de lekkerste biefstuk cadeau tijdens de feestdagen!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Sinterklaas of Kerst? En ken jij iemand die helemaal weg is van onze biefstuk met de échte Loetje jus? Geef jouw familielid of vriend(in) een Loetje cadeaukaart! Met onze kaart kun je voor onbeperkte tijd terecht in al onze restaurants. Haal de cadeaukaart ter waarde van €25.-, €35.-, €50.-, €75.- of €100.- in één van onze Loetje restaurants bij jou in de buurt of je bestelt ‘m hier!

Welkom bij Loetje!

Onze restaurants zijn dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00! Kom snel langs voor een culinaire ontdekkingsreis. Kies een mooi plekje uit of maak vooraf een reservering. In verband met de nieuwe coronamaatregelen zijn onze locaties open tot 20:00 en werken wij met een aangepaste kaart.

Tot snel!

Loetje voor thuis!

Wegens de coronamaatregelen zijn onze restaurants gesloten, maar gelukkig hoef je onze biefstuk niet te missen. Met Loetje voor thuis bestel je de lekkerste Loetje gerechten in onze restaurants van 15:00 – 21:00 om er lekker thuis van te genieten. Bijna net zo gezellig, zeker net zo lekker!

Tot snel!