Proef onze nieuwe specials

Is jouw goede voornemen ook om dit jaar meer te gaan genieten? Daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Wil je jezelf écht even trakteren op iets lekkers, dan zit je bij Loetje goed. Zo is ons favoriete Toetje van Loetje tijdelijk weer terug op de kaart, heeft onze cheesecake een nieuwe smaak en hebben we onder andere een nieuwe koffiespecial Tiramisu. Laat het genieten maar beginnen!

Toetje van Loetje
Hij is er weer; onze huisgemaakte chocolademousse met krokante gesuikerde amandelen en een royale toef slagroom. Een toetje die je echt een keer geproefd moet hebben en stiekem een van onze favorieten.

Cheesecake
De afgelopen maanden kon je genieten van de Pumpkin Spice cheesecake en deze maakt nu plaats voor een lekkere nieuwe smaak: Oreo! Heerlijk voor bij de koffie. En bestel je hem als toetje dan wordt deze extra lekker geserveerd met vanille-ijs en chocoladesaus.

Loetje’s soep
Ook Loetje’s soep wisselt op de kaart naar een lekkere gele currysoep. Heerlijk voor de lunch of als wat steviger voorgerecht. Een smaakvolle soep gegarneerd met bosui en rode peper voor net dat beetje extra pit en geserveerd met knapperig focacciabrood.

Tot slot veranderen ook onze koffie- en lemonade specials van smaak. Geniet van een heerlijke specialkoffie met Tiramisusiroop of van een verfrissende Pink lemonade.

Bovenstaande specials zijn te bestellen tot begin april 2024.