Vier de feestdagen bij Loetje

Vier de feestdagen bij Loetje

Het is nog maar net herfst, maar wij kunnen de Kerst al bijna proeven! In de laatste maand van het jaar geniet je bij Loetje ouderwets gezellig van onze feestelijke decemberspecials.

Voorgerecht:
Zalmtartaar geserveerd met avocado, venkel en een torpedo garnaal..

Hoofdgerecht:
Gebakken hertenbiefstuk met geroosterde Roseval aardappelen, tutti frutti en rodewijnsaus.

Nagerecht:
Grand dessert bestaande uit witte chocolade crème brûlée, karamel-ijs, bananen crumble en een sticky toffee.

Deze lekkere specials zijn van 7 december 2022 t/m 2 januari 2023 los te bestellen buiten onze reguliere kaart om. Loopt het water jou ook al in de mond? Dat snappen wij! Het is vanaf nu mogelijk om alvast te reserveren voor de decembermaand, Kerst en Oud & Nieuw. Plan dus snel een borrel, lunch of diner bij Loetje voor extra lekkere feestdagen!

*Op beide Kerstdagen is Loetje geopend van 12:00 –22:00 uur. Op Oudejaarsdag is Loetje geopend van 12:00 –20:00 uur. En op Nieuwjaarsdagluiden we graag het nieuwe jaar met je in van 12:00 –22:00 uur. Voor de feestdagen kan er worden geserveerd tot 20:00 uur.