Feestdagen

Vier de decembermaand bij Loetje

Onderstaande informatie, decembermenu en openingstijden waren voor de feestdagen van 2023. Wij hebben dit jaar mooi kunnen afsluiten met al onze gasten. Op naar een fantastisch 2024!

Team Loetje

De decembermaand is de lékkerste tijd van het jaar. Een periode vol mooie momenten met dierbaren, uitgebreide borrels en natuurlijk lekker eten.

In december serveren wij naast ons reguliere menu ook feestelijke specials. Kom samen genieten van een lekker kerstdiner met familie en vrienden of van een nieuwjaarsborrel met collega’s in onze sfeervol versierde restaurants. Loetje is tijdens alle feestdagen geopend.

Deze kerst uit eten bij Loetje? Maak nu alvast een reservering.
De lekkerste tijd van het jaar, vier je bij Loetje.

Voor snelle aanvragen kun je contact met ons opnemen via: kerst@loetje.nl

Bekijk hier alle mogelijkheden bij Loetje in de decembermaand.

Gedurende de decembermaand hebben wij naast ons reguliere menu ook feestelijke specials. De decemberspecials zijn los van elkaar te bestellen van 6 december 2023 tot 4 januari 2024.

Kom het jaar bij Loetje afsluiten met een feestelijke borrel. Samen met je vrienden, familie of collega’s proosten op het afgelopen jaar en het nieuwe jaar inluiden: dat kan bij Loetje!

Kun je deze feestdagen niet bij Loetje langskomen? Geef Loetje dan cadeau! De Loetje cadeaukaart is perfect voor onder de boom, als (zakelijk)kerstgeschenk of gewoon zomaar.

Alle Loetje restaurants zijn met de kerstdagen en de jaarwisseling geopend. Bekijk de volgende pagina voor alle actuele openingstijden in de decembermaand.