Vier de zomer bij Loetje!

Vier de zomer bij Loetje

Zon of geen zon, bij Loetje zijn we helemaal in zomerse sferen dankzij onze nieuwste zomerspecials. Een frisse cheesecake, licht soepje en nieuw Toetje van Loetje perfect passend bij zonnige dagen en zwoele avonden. Benieuwd? Kom gezellig Loetje doen deze zomer!

Cheesecake en koffie

Of je hem nou besteld bij een kop koffie of thee, of als zoete afsluiting van een gezellig etentje: onze cheesecake kan eigenlijk altijd. En het leuke is; hij wisselt regelmatig van smaak, zodat hij écht nooit gaat vervelen. Maak kennis met onze nieuwe Cheesecake abrikoos! Bestel je hem als toetje dan serveren we er vanille-ijs en mango-passievruchtensaus bij.

Tip: combineer ‘m met onze tijdelijke koffiespecial Salted Caramel Iced Latte.

Toetje van Loetje: Loetje’s Mess

Wij houden wel van een zooitje. Tenminste, als toetje dan. Onze tijdelijke Loetje’s Mess van aardbeiensorbet, vruchtencompote, vanillesaus en krokante meringue is een échte zomerse blijmaker, al zeggen we het zelf.

Romige vissoep met bieslook

Echte visliefhebbers opgelet: onze soep is de komende maanden een romige vissoep met bieslook, geserveerd met knapperige focaccia. Lekker als zomerse lunch of als licht voorgerecht bij het diner.

Lemonade en wisseltap

Wist je dat je op warme dagen wel 2 liter moet drinken? Met onze nieuwe Loetje’s Lemonade met frisse groene appel en limoen wordt dat een makkie.

Liever je dorst lessen met een vers getapt biertje? Naast onze lekkere bieren op de vaste drankenkaart hebben we de komende periode ook Affligem Belgisch wit op de wisseltap. Het aanbod aan bieren kan wel per Loetje verschillen. Onze teams vertellen je graag meer.

*Onze specials zijn te bestellen t/m eind september.