Win een lunch voor jou en je vader

Win een lunch voor jou en je vader

Zondag 16 juni is het Vaderdag. Heb jij nog geen idee waarmee jij je vader gaat verrassen? Dan hebben we iets leuks voor je. Vul hieronder je gegevens in en maak kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen bij Loetje*. Op maandag 10 juni maken we hier de winnaars bekend.

Uit eten op Vaderdag

Ook als je niet gewonnen hebt, is samen een hapje eten op Vaderdag natuurlijk nog steeds een goed idee. Dus neem je vader, schoonvader, grootvader of bonusvader (of alle vier) gezellig mee naar jullie favoriete Loetje. Maak nu alvast een reservering, zodat jullie zeker zijn van een plekje.

Geef Loetje cadeau voor Vaderdag

Of verras je vader met de Loetje cadeaukaart. Wel zo makkelijk en zo kunnen jullie op een later moment alsnog samen genieten van onze biefstuk of andere lekkere gerechten. De liefde van je vader gaat tenslotte door de maag. Je haalt jouw perfecte Vaderdag cadeau in onze restaurants of bestel ‘m eenvoudig via onderstaande button.

*Actievoorwaarden

  • Laat uiterlijk 9 juni 2024 je gegevens achter en maak kans op een lunch voor twee personen bij Loetje, uitgekeerd in een Loetje cadeaukaart t.w.v. €100,-.
  • Op maandag 10 juni wordt uit alle inzendingen de winnaars getrokken door loting.
  • De winnaars krijgen persoonlijk bericht van Loetje en worden bekend gemaakt in dit nieuwsitem.
  • Persoonsgegevens die bij deelname aan deze actie worden verstrekt, zullen uitsluitend worden gebruikt in het kader van deze winactie en voor het versturen van de Loetje nieuwsbrieven.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.