Vier Moederdag samen bij Loetje

Zondag 12 mei is het Moederdag; dé dag om jouw moeder eens goed te verrassen. Heb je nog geen idee hoe je dit gaat doen? Trakteer haar op een gezellige lunch of een diner bij Loetje!

Niet alleen toveren onze gerechten gegarandeerd een glimlach op haar gezicht, wij trakteren jouw moeder ook nog eens op een lekker glaasje gratis welkomstbubbels.

Gratis glas bubbels op 12 mei

Je moeder verrassen voor Moederdag. Dat kan natuurlijk met een bos bloemen of een origineel cadeau, maar het is leuker om samen nieuwe herinneringen te maken. In onze restaurants hebben we alles in huis voor een onvergetelijke lunch of diner op Moederdag. En met het mooie voorjaarsweer in aantocht, zet jij je moeder straks letterlijk in het zonnetje op een van onze zonnige terrassen.

Extra leuk; op zondag 12 mei verwelkomen we alle moeders, bonusmoeders, schoonmoeders en grootmoeders in onze restaurants met een lekker gratis glas bubbels. Zo begint jullie etentje met een sprankelende toost op de liefde en het leven.

Zeker weten dat jullie een tafeltje hebben? Maak nu alvast een reservering voor Moederdag bij Loetje.

Loetje cadeaukaart

Wil je liever iets geven op Moederdag? Verras jouw moeder dan met de Loetje cadeaukaart. Daarmee kan ze op een later moment zelf komen genieten van onze lekkerste gerechten. Onze cadeaukaart is te koop bij alle Loetje restaurants of bestel je gemakkelijk via loetje.nl. Ben je op zoek naar een last minute moederdagcadeau? Naast thuis laten bezorgen, kun je onze cadeaukaart ook digitaal naar jouw mailbox laten versturen, of direct naar die van jouw moeder natuurlijk, inclusief persoonlijke boodschap. Wel zo leuk.

Wij wensen jullie een fijne Moederdag!