Proost met ons mee op Koningsdag

Zaterdag 27 april kleurt heel Nederland weer rood, wit, blauw en oranje tijdens Koningsdag. Wat ons betreft één van de leukste feestdagen van het jaar. Wat je plannen ook zijn, je leest hier waarom Loetje en Koningsdag sowieso een goede combinatie is.

Luid Koningsnacht in bij Loetje

Ga jij tijdens Koningsnacht al op pad? Dan is een goede bodem leggen voordat je je in het feestgedruis stort wel aan te raden. En hoe kan dit beter dan met een etentje bij Loetje? Ook handig: vanuit onze gezellige restaurants in het centrum van Amsterdam, Almere, Arnhem, Delft, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Leeuwarden, Rotterdam of Utrecht lopen jullie zó de stad in.

Mensen kijken op het terras

Met een beetje geluk breekt de voorjaarszon door en kunnen we Koningsdag uitgebreid vieren op het terras. Niets leukers dan kijken naar alle feestelijk uitgedoste mensen terwijl jij proost met jouw favoriete drankje. Kom genieten van een ontspannen lunch in de zon. Of geef een oranje tintje aan jouw middag met een verfrissende Aperol Spritz en maak je borrel compleet met onze bittergarnituur, crunchy kip, kibbeling van bloemkool of ander lekkers uit ons vernieuwde borrelhappen assortiment.

Uit tips

Nog geen idee wat je tijdens Koningsdag kunt gaan doen? Combineer jouw bezoek aan Loetje met een van deze uitjes of events: Kingdance in Zwolle, 538 Koningsdag in Breda, Radius Festival Maastricht, de Kindermatjesmarkt in Enschede, Koningskermis in Hilversum en King & Queens festival in Nijmegen.

Trek dus snel je oranje outfit uit de kast en kom zaterdag 27 april naar Loetje om samen Koningsdag te vieren!