3x jouw zakelijke event bij Loetje

Indruk maken op een zakenrelatie of jouw medewerkers echt een keer in de watten leggen? In de ontspannen omgeving van onze restaurants en zalen wordt iedere gelegenheid gezelliger. Benieuwd hoe je jouw zakelijk event tot een smakelijk succes kunt maken? Je leest het hier.

Heb je binnenkort een zakelijke bijeenkomst te organiseren? Daar helpen we je graag bij. Van een geslaagde zakenlunch tot een inspirerende vergadering of spetterend bedrijfsfeest, bij Loetje ben je aan het juiste adres.

1. Maak indruk met een zakenlunch

Zakenlunches zijn dé manier voor het onderhouden van zakenrelaties. In de ongedwongen setting van een lunch kom je al snel dichter tot elkaar. Zorg dat jouw gast zich comfortabel voelt met de juiste locatie en een passend menu. Met onze brede lunchkaart maak je zeker een goede indruk. Een lunchoverleg buiten de deur met een groep collega’s kan ok een welkome onderbreking zijn van jullie werkdag. Laat de beste ideeën ontstaan terwijl jullie genieten van een van onze speciale luncharrangementen.

2. Inspireer met een vergadering of presentatie

Jouw bijeenkomst verloopt net iets beter, leuker en soepeler in een unieke omgeving met lekker eten. En dat is waar wij goed in zijn! Wist je dat het ook mogelijk is om zalen of vergaderruimtes te huren bij bijvoorbeeld Loetje Amsterdam, Almere, Breda, Breukelen, Delft, Enschede, Houten, Paterswolde, Vught en Zwolle? Wij hebben de perfecte ruimtes voor vergaderingen, presentaties of het organiseren van workshops, die zijn voorzien van alle technische benodigdheden. Met onze bijpassende vergaderarrangementen voor lunch, borrel of diner heb je alle ingrediënten in handen voor een geslaagd event.

3. Verras met een spetterend bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest of receptie is de uitgelezen kans om medewerkers te bedanken of behaalde successen samen te vieren. Een sfeervolle locatie en lekker eten en drinken zijn hiervoor een belangrijke basis. Met onze arrangementen van luxe borrelhappen tot walking dinner zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Ook belangrijk wanneer je veel gasten verwacht; onze restaurants zijn goed bereikbaar en beschikken veelal over voldoende eigen parkeergelegenheid. Liever de knusse setting van een besloten zakendiner of bedrijfsborrel? Ook dan denken we graag met je mee.

Binnenkort een zakelijk event organiseren bij Loetje? Bekijk de mogelijkheden en stel een vrijblijvende offerte samen met onze online configurator of neem contact met ons op voor meer informatie.