Proef de lente bij Loetje

Het is lente; de tijd van weer gezellig een drankje doen en spontane etentjes op het terras. Omdat de zon schijnt, omdat je elkaar al veel te lang niet hebt gesproken, of gewoon ‘zomaar’. En dát vieren we bij Loetje met frisse nieuwe voorjaarsspecials. Wanneer kom jij ze proeven?

Nieuwe cheesecake smaak

Naast de vaste succesnummers op onze vernieuwde menukaart, verrassen we je ook graag met wisselende specials. Schuif bijvoorbeeld lekker bij ons aan voor onze stroopwafelkoffie special die perfect te combineren is met onze nieuwe cheesecake van witte chocolade. Bestel je de cheesecake als toetje, dan serveren we ‘m extra lekker met fris yoghurtijs en frambozensaus.

Toetje van Loetje: churros

En we hebben meer toetjesnieuws om je vingers bij af te likken. Vanaf 10 april serveren we namelijk ook een nieuw Toetje van Loetje: warme churros met lemoncurd room en vanille-ijs. Een heerlijke, van oorsprong Spaanse, zoete lekkernij die je zeker een keer geproefd moet hebben.

Lekker zonnig soepje

Weer of geen weer, met onze lekkere nieuwe soep proef je de lente bij iedere hap. Loetje’s soep is komende periode een kom romige tomatensoep met zongedroogde tomaten en bosui. Deze wordt geserveerd met knapperige focaccia. Lekker als lichte lunch of als smakelijk voorgerecht bij het diner.

Lemonade en wisseltap

Ben je neergestreken op één van onze zonnige terrassen? Dan is de nieuwe Vlierbloessem Lemonade met munt en citroen de perfecte dorstlesser. En heb je meer zin in een koud biertje? Naast onze lekkere bieren op de vaste drankenkaart hebben we komende periode ook Affligem Blond en Brand Weizen op onze wisseltap. Het aanbod aan bieren kan wel per Loetje verschillen. Onze teams vertellen je graag meer.

*Onze specials zijn te bestellen t/m begin juli 2024