Ontdek onze nieuwe menukaart mét kinder menu

Ken jij als echte Loetje fan ons menu inmiddels van binnen én van buiten? Dan hebben we lekker nieuws voor je. Onze vernieuwde menukaart staat vol met nieuwe gerechten én een speciaal kindermenu. Benieuwd? Lees snel verder

Van een goede steak tartaar om je etentje mee te beginnen tot portie frikandelletjes voor bij de borrel. En van een ambachtelijk broodje rendang van jackfruit voor bij de lunch tot passievruchtenbavarois als smakelijk toetje. Onze vernieuwde menukaart staat boordevol nieuwe smaakmakers die jou gegarandeerd blij maken. Waaronder diverse lekkere vega gerechten én een speciaal kindermenu. En daar zijn we maar wat trots op! We vertellen je er graag alles, dus lees snel verder of bekijk zelf onze nieuwe menukaart.

Alles kids bij Loetje

Een heuze mijlpaal in onze geschiedenis: we introduceren Loetje’s kindermenu. Zo smullen onze jongste fans vanaf nu van een speciaal biefstukje met friet en appelmoes of kiezen voor een kroket, kibbelingetjes van bloemkool en kipnuggets. Ook een lekker toetje mag niet ontbreken voor de kleinste zoetekauwen: een coup vanillle-ijs met chocosaus, smarties en slagroom. Zo wordt uit eten gaan met de hele familie bij Loetje nóg lekkerder.

Niet zomaar een broodje

Even lunchen buiten de deur kan bij ons zomaar jouw hoogtepunt van de dag worden met onze nieuwste lunchgerechten. Wist je dat wij meer dan 10 belegde broodjes en sandwiches op onze kaart hebben staan? Maak kennis met ons nieuwe ambachtelijke broodje krokante kip, met misosaus, atjar en sesam en onze nieuwe favoriet: een ambachtelijk broodje rendang van jackfruit met gefrituurde uitjes, haricot verts en atjar.

Tip: Heb je voor lunch zin in de lekkerste biefstuk? Vanaf nu is het mogelijk om hierbij een kleine portie friet en salade te bestellen. Is het al lunchtijd?

Een lekkere start

Hier werd massaal door jullie om gevraagd en eindelijk staat ie als voorgerecht op ons menu: steak tartaar. Geheel op eigen wijze geserveerd met kappertjes, augurk en piccalilly-mayonaise. Ga je liever voor vega, dan is deze nieuwe smakelijke variant echt iets voor jou: gemarineerde tartaar van biet, met mosterd, kappertjes en piccalilly-mayonaise.

Nieuwe hoofdgerechten

Race jij altijd zo snel mogelijk door onze menukaart naar de biefstukken? Verras je smaakpapillen eens met een van onze andere smakelijke nieuwe hoofdgerechten. Wat dacht je van onze frisse salade Niçoise met kort geschroeide verse tonijn en een heerlijke Franse dressing? Of geniet van een heerlijk Patatje rendang van jackfruit met zoete aardappel friet, tomaat, rode ui en atjar. 

Tijd voor een toetje

Onze vaste gasten weten; houd áltijd een gaatje over voor een toetje. Onze nieuwe passievruchtenbavarois met mango sorbet en frisse passievruchtcoulis is écht een toetje om van te watertanden en de perfecte afsluiting van jullie etentje. Meer trek in een hartige afsluiting, dan serveren we je met liefde ons ‘bordje kaas’ met diverse kazen, chutney en kletzenbrood om samen van te genieten.  

Tot slot: 3 nieuwe borrelhappen om jouw borrel nóg lekkerder te maken

Kom jij binnenkort een drankje bij ons doen? Maak jullie borrel onvergetelijk met onze lekkere nieuwe borrelhappen zoals een bordje rauwe ham met olijven, toast en aioli. Ontdek ook onze krokante kibbeling van bloemkool; écht een verrassend lekkere snack voor bij jouw favoriete drankje. En tot slot staat ook deze oer-Hollandse lekkernij vanaf nu op onze kaart: frikandelletjes geserveerd met pittige srirachamayonaise. Genoeg om op te proosten dus.

Trek gekregen? Dat snappen we. Vanaf 10 april 2024 ligt onze nieuwe menukaart in alle Loetje restaurants. Reserveer een tafel en probeer onze nieuwe toppers zelf uit.