Gezellig een terrasje pakken?

Het kan weer! Bij Loetje zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest om onze terrassen op te bouwen. En nu de voorjaarszon zich steeds vaker laat zien, is het de hoogste tijd om een borrel op het terras te gaan plannen en te proosten op het voorjaar.

De mooiste terrassen van Loetje

Bij de eerste zonnestralen stromen onze terrassen gezellig vol. Lekker samen genieten van een drankje met een smakelijke borrelhap en kijken naar de mensen om je heen. En ook als de zon zich nog even niet laat zien is het op ons terras uit de wind al snel goed vertoeven.

Van het knusse stadsterras bij Loetje Amsterdam Café of Loetje Utrecht, tot overdekte veranda van Loetje Huizen en van sfeervolle binnentuin van Loetje Leiden en Loetje Houten tot een terras aan het water bij Loetje Paterswolde, Loetje Delft, Loetje Almere Noorderplassen of Loetje Den Haag Binckhorst.

Eigenlijk zit je op al onze mooie terrassen even lekker.

Bootje varen, Loetje bestellen

Wist je dat je in de zomermaanden bij Loetje Amsterdam aan ’t IJ en Loetje Reeuwijk zelfs met een boot kunt aanmeren en vanaf de steiger een bestelling kunt doen om mee te nemen? Dat is pas ultiem genieten op het water!

Ook zin om een terrasje te pakken met vrienden of familie bij Loetje? Maak snel een reservering of kom spontaan bij ons langs en bekijk hier alvast onze menukaart.

*Het is niet mogelijk om vooraf speciaal voor ons terras te reserveren. Bij mooi weer doen we er uiteraard wel alles aan om iedereen zo goed als mogelijk een fijn plekje te geven op ons terras.