Binnenkort verkrijgbaar: de Loetje bruisbal

1 APRIL! Jullie voelden het vast al aan jullie (bad)water. De Loetje bruisbal is natuurlijk een grap. Voor alle Loetje fans die zichzelf al in een bruisend Loetje bad zagen liggen, blijft het voorlopig dus slechts bij dromen…

Wel hebben we ander leuk nieuws; er komt deze zomer wel écht een leuk Loetje merchandise item aan. Hierover vertellen we jullie binnenkort meer.

Na de Loetje kersttrui, hebben alle Loetje fans nu een nieuw collectorsitem om naar uit te kijken. Speciaal voor de échte biefstukliefhebbers hebben we namelijk iets nieuws laten ontwikkelen: de enige echte Loetje bruisbal. Hiermee kun je de ultieme Loetje ervaring doortrekken tot in je eigen badkamer. Want, wat is er lekkerder dan na een uitgebreid diner ontspannen in een heerlijk bad?

Boterzachte huid

Laat de Loetje bruisbal in een bad vol warm water vallen voor een goudbruin, bubbelend bad waarvan het water je in de mond doet lopen. Perfect voor een zalig zen moment en het geeft je ook nog eens een boterzachte huid.

Binnenkort verkrijgbaar! Houd onze socials in de gaten voor meer informatie.