Pasen: lunchen bij Loetje

Op 31 maart en 1 april is het Pasen. Een heerlijk lang weekend waarin je uitgebreid kunt genieten van lekker eten. En waar kun je dat beter doen dan bij Loetje? Op eerste en tweede paasdag zijn onze restaurants geopend voor lunch, borrel en diner*.

Maak het jezelf deze Pasen makkelijk en schuif gezellig aan bij Loetje voor een uitgebreide paaslunch met familie of vrienden. Zo bespaar je jezelf een berg afwas en kun je écht ontspannen lunchen. Op onze lunchkaart staat namelijk heel veel lekkers om uit te kiezen! Van een clubsandwich met kip en knapperige bacon tot een frisse salade met gerookte zalm en van een ambachtelijk broodje carpaccio tot een focaccia geitenkaas of toch een ouderwets lekkere uitsmijter (een ei hoort er tenslotte bij).

Reserveren voor Pasen
Liever ’s avonds uit eten met Pasen? Sluit de dag gezellig samen af bij Loetje en kom na het eieren zoeken bij ons genieten van de lekkerste biefstuk of één van onze andere smaakvolle gerechten.

Maak nu alvast je reservering voor een lunch of diner tijdens het paasweekend om zeker te zijn van een plekje.

*Kijk hier voor de actuele openingstijden van een Loetje bij jou in de buurt.