Sint tip: Geef Loetje cadeau!

Sinterklaas is weer in het land. Tijd om verlanglijstjes te maken en inkopen te doen. Ben jij op zoek naar een origineel cadeau om jouw familie of vrienden op 5 december écht mee te verrassen? Geef Loetje cadeau. De Loetje cadeaukaart is ook voor Sinterklaas het lekkerste cadeau om te geven. Want wie zoet is, krijgt natuurlijk lekkers van Loetje!

Je bestelt de Loetje cadeaukaart in onze webshop of koopt ‘m bij een Loetje bij jou in de buurt. Onze cadeaukaart is beschikbaar in ieder gewenst bedrag tussen de €10 tot €150 euro en 2 jaar geldig in alle Loetje restaurants.

Ben je heel last minute op zoek naar een leuk cadeautje voor een dobbelspel of schoencadeau? Geen paniek! Je kunt de Loetje cadeaukaart ook digitaal bestellen en direct naar jouw mailbox laten versturen.

Op 5 december zijn alle Loetje restaurants ’s avonds geopend. Zijn alle Sinterklaas cadeaus thuis uitgepakt? Kom pakjesavond dan lekker samen afsluiten met een etentje bij Loetje! Maak je reservering via de groene button onderaan de pagina.