Proef de herfst bij Loetje

Proef de herfst bij Loetje

Het is herfst; tijd voor nieuwe specials! Van ons Toetje van Loetje met warme wafel en kersen tot romige pompoensoep en onze kruidige pumpkin spice koffie. Genoeg reden om snel naar Loetje te gaan dit najaar!

Al zeggen we het zelf, ons nieuwe Toetje van Loetje is weer om je vingers bij af te likken. Wat dacht je van een warme wafel overgoten met kersen en een lekkere saus met échte herfstsmaken als kaneel, steranijs en sinaasappel. Natuurlijk mag ook een bol vanille-ijs en slagroom hierbij niet ontbreken. Hebben we teveel gezegd?

Loetje’s Soep is dit najaar een romige pompoensoep, gegarneerd met spekjes, bosui en een beetje rode peper voor wat extra pit. De pompoensoep wordt geserveerd met een warme focaccia.

En we blijven in de pompoensferen met onze andere klassiekers. Onze cheesecake wisselt namelijk naar de smaak: Pumpkin Spice! Bestel je ‘m als toetje dan serveren we de cheesecake met een bol vanille-ijs en karamelsaus. Ook lekker te combineren met onze special koffie Pumpkin Spice. Een koffie met kruidige siroop van pompoen, een toef slagroom en kaneel.

Hoeft het van jou allemaal niet zo warm en kruidig, dan is deze dorstlesser echt iets voor jou; de Passievrucht Lemonade. Lekker fris en fruitig met passievrucht, citroen en grapefruit.

En kom je gezellig borrelen bij Loetje? Vergeet dan ook zeker niet te vragen naar onze seizoensbieren op de wisseltap!

*Onze najaarsspecials zijn verkrijgbaar vanaf 4 oktober t/m begin januari 2024.