Start jouw event bij Loetje

Heb je binnenkort iets te organiseren of te vieren? Van een zakelijke bijeenkomst, presentatie, workshop of juist een intieme borrel, dineren met een grote groep of een spetterend trouwfeest, het verloopt allemaal veel beter, leuker en soepeler in een unieke omgeving met lekker eten. En dat is precies waar we bij Loetje goed in zijn!

Veel van onze restaurants hebben de beschikking tot één of meerdere zalen of vergaderruimtes. Ook heeft Loetje speciale groepsarrangementen als je bij ons langs wil komen met een groep van meer dan 15 personen. Van een lekker borrelarrangement tot een avondvullend walking dinner, er is van alles mogelijk!

Met onze vernieuwde website kun je eenvoudig jouw eigen bijeenkomst of evenement bij Loetje samenstellen, een vrijblijvende offerte downloaden of direct de aanvraag versturen. Benieuwd naar de mogelijkheden?