Dit najaar geopend: Loetje Huizen

Dit najaar geopend: Loetje Huizen

We hebben nog meer lekker nieuws! Dit najaar opent Loetje een restaurant in Huizen, op een sfeervolle plek met uitzicht op de oude haven. De monumentale locatie was ooit een oude visrokerij waar verse Zuiderzeeharing veranderde in goudglanzende bokkingen en de afgelopen decennia bekend als restaurant De Haven van Huizen.

Vanaf eind oktober kun je in ons nieuwe restaurant met gezellige veranda en terras komen genieten van onze lekkerste biefstuk en andere klassiekers. Daarnaast is deze locatie straks ook weer de perfecte plek voor zakelijke events, besloten bijeenkomsten en feesten.

Voordat het zo ver is, wordt de locatie eerst verbouwd en voorzien van de warme, eigentijdse Loetje sfeer. Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie over de opening en de mogelijkheid om straks te reserveren voor een lunch, borrel of diner bij Loetje Huizen.

Voor ons nieuwe team zijn we op zoek naar collega’s! Bekijk hier de vacatures.