Loetje Huizen is geopend!

Loetje Huizen is geopend!

Loetje heeft een nieuw restaurant geopend in Huizen, op een sfeervolle plek met uitzicht op de oude haven. De monumentale locatie was ooit een oude visrokerij waar verse Zuiderzeeharing veranderde in goudglanzende bokkingen en de afgelopen decennia bekend als restaurant De Haven van Huizen.

Vanaf nu kun je in ons nieuwe restaurant met gezellige veranda en terras komen genieten van onze lekkerste biefstuk en andere klassiekers. Daarnaast is deze locatie ook de perfecte plek voor zakelijke events, besloten bijeenkomsten en feesten.

Kan je ook niet wachten om in dit monumentale pand de lekkerste biefstuk te eten of hier de feestdagen te komen vieren? Maak nu een reservering via de groene knop rechts onderaan de pagina.

Werken bij Loetje Huizen? Voor ons gezellige team zijn we op zoek naar enkele nieuwe collega’s! Bekijk hier de vacatures.