Loetje komt naar Hilversum!

Loetje komt naar Hilversum!

Voor alle biefstukliefhebbers in Hilversum hebben we wel héél lekker nieuws te melden. Dit jaar nog opent Loetje namelijk een restaurant in deze mooie mediastad! En wel in het gezellige stadscentrum van Hilversum, aan het Kerkbrink plein.

Loopt het water je al bijna in de mond, dan moet je nog wel even geduld hebben. De komende maanden wordt de locatie eerst helemaal verbouwd. Zo wordt onder andere de ruimte van de naastgelegen kapsalon bij het restaurant getrokken en natuurlijk wordt de keuken helemaal vernieuwd om onze lekkerste biefstuk en andere gerechten optimaal te kunnen bereiden. We verwachten 1 december 2023 onze eerste gasten in Hilversum te kunnen gaan ontvangen. Je kunt nu alvast reserveren via de onderstaande button.

Wil jij straks komen werken bij Loetje Hilversum en ga jij samen met ons dit nieuwe avontuur aan?
Bekijk hier de vacatures.