Verras jouw moeder met Loetje!

Zondag 14 mei is het Moederdag. Wil jij jouw moeder, schoonmoeder, grootmoeder of bonusmoeder deze dag éxtra verrassen? Dan ben je bij Loetje aan het juiste adres! Kom op Moederdag langs in één van onze restaurants, en wij trakteren jouw moeder op een lekker glaasje bubbels.

Ben jij dit jaar opzoek naar een origineler Moederdagcadeau dan bloemen of parfum? Trakteer je moeder op Loetje. Kom langs voor een heerlijke lunch of een gezellig diner en geniet van de lekkerste gerechten. Maak nu alvast jouw reservering, zodat je zeker bent van een plekje voor jou en je moeder.

Lukt het niet om op Moederdag bij één van onze Loetje restaurants langs te komen? Verras je moeder dan met een Loetje cadeaukaart. Zo kunnen jij en je moeder op een later moment genieten van de lekkerste Loetje gerechten.

De cadeaukaart bestel je eenvoudig via onze webshop, maar je kunt hem ook ophalen bij een Loetje bij jou in de buurt.

Fijne Moederdag!