Nieuw toetje van Loetje: chocolademousse

Heb je alle toetjes op onze menukaart inmiddels al een keer geproefd? Dan hebben we goed nieuws, want het is tijd voor een nieuw Toetje van Loetje! Vanaf 6 april serveren we onze huisgemaakte chocolademousse met krokante gesuikerde amandelen en een royale toef slagroom. Al zeggen we het zelf; dit toetje is weer zéker de moeite waard om een gaatje voor vrij te houden.

Heb je nou echt geen ruimte meer voor een toetje, maar wil je je bezoek aan Loetje wel afsluiten met iets zoets? Probeer dan onze (tijdelijke) Stroopwafel Koffiespecial! Een lekker speciale koffie met karamelsiroop, slagroom en een mini stroopwafel.

En zoek je meer iets fris om je dorst te lessen dit voorjaar? Ga dan voor onze tijdelijke Vlierbloesem Lemonade special, met citroen en munt. Wanneer kom jij onze specials proeven?