De Amsterdam Blanche

Lekker nieuws! Ontdek het beste van twee werelden met ons nieuwste Toetje van Loetje: de Amsterdame Blanche! Zacht vanille-ijs, bedekt met (jawel) een iets zoetere variant van onze iconische jus. En natuurlijk toppen we dit af met een flinke toef slagroom. Zoet, zout, romig en lekker vertrouwd. Je kunt de Amsterdame Blanche binnenkort bij alle Loetje-restaurants in Nederland bestellen. Ga jij ‘m binnenkort ook proberen? Deel je reactie op social media en tag ons!

 

1 APRIL!
Dat we bij Loetje écht gek zijn op onze jus is een feit. Maar dit over ons toetje schenken, gaat zelfs ons een stap te ver. Bedankt Loetje fans voor alle leuke reacties. En voor degene die het écht hadden willen proberen; hopelijk komen jullie snel weer genieten van onze jus én onze Dame Blanche. Maar dan wel apart natuurlijk. 😉