Biefstuk 0.0 nu ook met naturel en knoflookjus

Biefstuk 0.0 nu ook met naturel knoflookjus

Lekker nieuws; Loetje’s Biefstuk 0.0 is nu ook met onze klassieke jus én met knoflookjus te bestellen. Tot nu toe was de plantaardige biefstuk alleen verkrijgbaar als pittige Biefstuk Bali 0.0, om de optimale smaakbeleving te kunnen bieden. De afgelopen maanden hebben we de bereiding van Loetje’s Biefstuk 0.0 verder ontwikkeld, en nu voegen wij daar dus ook onze andere jussmaken aan toe. Wil jij onze plantaardige biefstuk komen proberen, maar was onze sambaljus nét iets te pittig voor jou? Dan houd vanaf nu niets je meer tegen!


Over Loetje’s Biefstuk 0.0
Loetje’s Biefstuk 0.0 is de plantaardige variant van onze vertrouwde biefstuk. Met 0% vlees maar wel 100% Loetje. Traditioneel geserveerd in jus en met witbrood. Een lekker alternatief waardoor we iedereen kunnen laten genieten van de bijzondere smaakbeleving waar onze biefstuk om bekend staat. Ook als je geen vlees wilt eten.

Loetje’s Biefstuk 0.0 is gemaakt van New Meat van onze partner Redefine Meat. Een revolutionair plantaardig product dat niet onder doet voor de smaakbeleving van echte biefstuk. Niet alleen vanwege de smaak, maar ook de structuur en het mondgevoel is van hoogstaande kwaliteit. Van het sissen in de pan tot de smakelijke ‘vleessappen’. Krokant gekaramelliseerd van buiten en lekker rosé van binnen. Het ruikt en smaakt naar biefstuk en combineert perfect met onze befaamde jus.

Ben jij benieuwd of je de Biefstuk 0.0 ook op onze echte biefstuk vindt lijken? Kom ‘m snel een keer proberen bij Loetje bij jou in de buurt!

Meer weten? Lees hier verder.