Verras jouw Valentijn met een cadeaukaart

Verras jouw Valentijn met een cadeaukaart
Dinsdag 14 februari is het Valentijnsdag. De hoogste tijd dus om een romantisch diner voor twee te gaan plannen. En waar kan dit beter dan bij Loetje? Maak dus snel een reservering voor een lekker Valentijnsdiner (of een borrel of lunch) bij Loetje.

Geen tijd op Valentijnsdag uit eten te gaan, maar wil je je geliefde wel verrassen met een origineel cadeau voor Valentijn? Geef jouw Valentijn een Loetje cadeaukaart! Zo scoor jij punten met een leuk cadeau én kunnen jullie samen op een later moment samen komen genieten van de lekkerste biefstuk of een van jullie andere favoriete Loetje gerechten. Dat noemen wij nog eens een win-win situatie!

Je bestelt onze cadeaukaart eenvoudig online of haalt ‘m bij Loetje bij jou in de buurt.