Loetje’s Biefstuk Bali 0.0 nu overal verkrijgbaar!

In juni 2022 hebben we Loetje’s Biefstuk Bali 0.0 groots gelanceerd in een aantal Loetje restaurants. Een lekkere plantaardige variant van onze vertrouwde Biefstuk Bali. Met 0% vlees maar wel 100% Loetje. Deze nieuwe klassieker wordt geserveerd met de befaamde sambaljus en witbrood. En we hebben goed nieuws, want vanaf donderdag 1 december is onze plantaardige biefstuk in álle Loetjes te verkrijgen!

Loetje is er voor iedereen, ook voor wie (even) geen vlees eet. Met de plantaardige Biefstuk Bali 0.0 kan iedereen genieten van de bijzonder smaakbeleving waar onze biefstuk om bekend staat. Aan deze doorbraak is een zoektocht van jaren vooraf gegaan, om het beste product te vinden dat past bij de receptuur van Loetje.
De Biefstuk Bali 0.0 is gemaakt van New Meat van onze partner Redefine Meat, een revolutionair plantaardig product dat niet onder doet voor de smaakbeleving van echte biefstuk. Het komt daarbij heel dichtbij de klassieke biefstukken van Loetje. Niet alleen vanwege de smaak, maar ook de structuur en het mondgevoel is van hoogstaande kwaliteit. Van het sissen in de pan tot de smakelijke ‘vleessappen’. Krokant gekaramelliseerd van buiten en lekker rosé van binnen. Het ruikt en smaakt naar biefstuk en combineert perfect met de befaamde sambaljus.
Benieuwd wat jij ervan vindt en of je hem ook op onze echte biefstuk Bali vindt lijken?
Kom ‘m snel een keer proberen bij Loetje bij jou in de buurt!

Kijk voor meer informatie op Loetje.nl/nl/loetjebiefstuk00