Terug naar de roots: biljarten bij Loetje

Terug naar de roots: biljarten bij Loetje

Even lekker een potje biljarten bij Loetje. Daar is het 45 jaar geleden allemaal mee begonnen.
En dat is nu weer mogelijk, bij Loetje in Enschede! Daarmee gaan we op deze locatie dus terug naar onze roots. Naast onze ruime bar staat de komende maanden een biljarttafel, compleet met automatisch scorebord, waaraan gezellig met vrienden, familie of collega’s gebiljart kan worden onder het genot van onder andere een biertje, borreltje en bittergarnituur. En ben je niet zo’n biljarter, dan kun je vanaf de bar lekker toekijken hoe anderen een balletje proberen te raken. Woon je in Enschede of ben je er toevallig in de buurt, kom dan gezellig langs!

*Het biljart staat in ieder geval tot half januari 2023 bij Loetje in Enschede. Houd dit nieuwsitem in de gaten voor aanvullende informatie.