Lekker nieuw(s) van Loetje

Heb jij onze vernieuwde menukaart al gespot? Natuurlijk staat hier voor alle biefstukfans onze lekkerste biefstukken nog steeds op. Maar, we hebben ook een aantal hele smakelijke nieuwe vegetarische gerechten toegevoegd zowel in de categorie lunch als diner. Zo heb je naast onze bestaande vis- en vegetarische gerechten nóg meer lekkers om uit te kiezen, ook als je (even) geen zin hebt in vlees. Wat dacht je van onze Focaccia vega Kebab met gebakken champignons en ui? Of Loetje’s Kapsalon (vega) met zoete aardappel frites? Ook op onze borrelplank prijkt een nieuwe held: knapperige avocado fries om lekker te dippen in de srirachamayonaise! Daar loopt het water je toch van in de mond? En voordat we het vergeten, we hebben óók een lekker nieuw toetje van Loetje: warme Rabarber crumble met vanille-ijs! Zien we je snel?