Nieuw: Loetje Binckhorst is geopend!

De lekkerste Loetje biefstuk eten in de industriële setting van een oude fabriek? Dat kan in onze splinternieuwe tweede Haagse locatie, in het voormalig ketelhuis van de oude Caballero fabriek in stadswijk Binckhorst. De afgelopen maanden hebben we de sfeervolle industriële locatie een flinke metamorfose gegeven. Met onder andere een nieuwe keuken, bar en sfeervolle zitjes. Als tegenhanger van al dat indrukwekkende staal, beton en de historische elementen hebben we de gezellige Loetje sfeer toegevoegd. Warme kleuren, stofferingen, houtafwerkingen en rijke art illustratie op de wand. Resultaat; een bruisende plek waar de herkenbare Loetje sfeer goed voelbaar is. Perfect voor een gezellige borrel of diner maar ook voor een stijlvolle zakenlunch. Benieuwd? Kom gezellig langs! Vanaf 28 maart kun je voor deze locatie ook online reserveren. We kijken ernaar uit om je op deze te gekke plek te ontvangen! Ps. Wil je onderdeel worden van ons topteam in Loetje Binckhorst? Bekijk hier de openstaande vacatures.