Loetje Houten is geopend!

Loetje Houten is geopend!

Eindelijk kan het; biefstuk eten bij Loetje in Houten! Door de lockdown werd jullie geduld ruim een maand langer op de proef gesteld, maar het is zo ver. Loetje Houten is geopend! Kom dus lekker bij ons langs. Ons restaurant in de mooie monumentale dorpsboerderij aan de rand van Houten heeft de afgelopen weken een kleine verbouwing ondergaan én een fris nieuw interieur gekregen. De sfeervolle zitjes en grote bar zorgen ervoor dat je gemakkelijk de hele avond comfortabel bij ons kunt doorbrengen met vrienden of familie. Maar ook voor een snelle zakenlunch of borrel ben je bij Loetje Houten aan het goede adres. Wij kunnen niet wachten om je te ontvangen. Stel dus snel je navigatie in op Koedijk 1 in Houten of spring op je fiets (Houten is niet voor niets een fietsstad), dan zien we je zo. En ben je nog op zoek naar een leuke baan, ook dan kun je bij ons terecht. We zoeken nog een paar toppers voor ons gezellige team. Bekijk hier onze vacatures. Tot snel!