Tweede Loetje in Den Haag!

Tweede Loetje in Den Haag!

We kunnen opnieuw een Loetje locatie bekend maken. In de eerste maanden van 2022 openen wij namelijk een splinternieuwe tweede Loetje locatie in Den Haag! De locatie is zeker niet de minste! Loetje vestigt zich in het voormalig ketelhuis van de oude Caballerofabriek in Den Haag Binckhorst (Saturnusstraat 100). Een indrukwekkende industriële locatie met hoge plafonds, waar je nog steeds de historie van het pand meekrijgt onder andere door de mooie originele ketels. In de zomer heeft de locatie, gelegen aan de jachthaven, ook een groot sfeervol terras. Een hele fijne plek voor gezellige borrels en diners, maar bijvoorbeeld ook perfect voor een zakenlunch! De verbouwingen van de locatie gaan eind oktober van start en wij kunnen niet wachten om jou op deze bijzondere plek te mogen ontvangen. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie over de openingsdatum in 2022.