Eerste Loetje in Groningen

Loetje komt naar… Groningen! 

Nog meer goed nieuws! Na de aankondiging van onze nieuwe Loetje’s in Arnhem, Delft, Enschede en Leiden kunnen we nog een nieuwe locatie aan dit rijtje toevoegen! Deze zomer opent de eerste Loetje in de provincie Groningen. En wel op een hele unieke locatie, namelijk in het huidige paviljoen De Dame in Paterswolde. Dankzij de ligging aan het prachtige Paterswoldsemeer, een geliefde plek in de zomer, maar ook in de winter de uitvalsbasis van menig Groninger. Naast het restaurant en de omringende terrassen, biedt de locatie ook verschillende zalen waar straks hopelijk weer vele huwelijken zullen worden voltrokken en andere feesten zullen plaatsvinden, zodra dat allemaal weer kan. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om hier onze lekkerste biefstuk te gaan serveren! Waan jij jezelf deze zomer ook helemaal op Ibiza op dit zonnige terras?