Loetje Leiden vanaf nu geopend  

Loetje Leiden vanaf nu geopend

Na de vliegende start van Loetje Paterswolde vorige maand, is nu studentenstad Leiden aan de beurt. Deze prachtige stad is vanaf nu een Loetje restaurant rijker! Na hard werken is Loetje Leiden vanaf 2 juli open om gasten te ontvangen.

Loetje Leiden is gevestigd op een prachtige locatie net iets buiten het centrum, aan de Hooigracht. In de afgelopen paar maanden is het restaurant grondig verbouwd om te voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Met een schitterende binnentuin aan de achterzijde in Leiden, is het restaurant klaar voor een mooi zomerseizoen. Er kan vanaf nu in het zonnetje genoten worden van een drankje en de bekende biefstuk of andere gerechten van de uitgebreide kaart. 

Loetje Leiden is dagelijks open van 10:00 tot 22:30. Voor een tafel in het restaurant kan een reservering worden gemaakt op loetje.nl. Spontaan binnenlopen mag ook. Voor het terras en de binnentuin kan niet worden geserveerd, er wordt zo veel mogelijk geprobeerd iedere gast een mooi plekje te bieden.