Loetje Contact: Vraag? Suggestie? Zaal huren?

Voor meer informatie over ons concept, kun je contact met ons opnemen via [email protected]

Heb je een vraag, een suggestie, een opmerking of een aanmerking? Dan horen wij dat graag!

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een zakelijke bijeenkomst of privé aangelegenheid? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of ga voor meer informatie naar Loetje zalen.

Locatie of pand beschikbaar?
Mail naar [email protected]

Daarbij geldt: minimaal 300 m2, een terras op de zonzijde en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Meest gestelde vragen aan ons…

Je kunt heel makkelijk op onze website reserveren www.loetje.nl/reserveren. Mocht het zo zijn dat het niet meer mogelijk is om te reserveren dan kun je altijd bij ons langskomen. Mocht het gezellig druk zijn, dan kun je even wachten aan de bar met een lekker drankje en hapje!

Bij Loetje proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een allergie hebben of een dieet volgen. Wij horen graag bij een reservering of bij binnenkomst in het restaurant waar wij rekening mee moeten houden. Wij hebben in ieder restaurant ook kaarten met allergeneninformatie. Als je deze van te voren wil bekijken kun je mailen naar [email protected].

Bij Loetje hebben wij alleen onze eigen cadeaubonnen geen dinercheques, VVV bonnen of andere dinerbonnen. Je kunt een cadeaubon kopen van €25,-, €35,-, €50,-, €75,-, of €100,-.

Wat leuk dat je bij ons wil komen werken! Je kunt via onze website www.werkenbijloetje.nl solliciteren. Hier vind je al onze vacatures.