Loetje Contact: Vraag? Suggestie? Zaal huren?

Voor meer informatie over ons concept, kun je contact met ons opnemen via [email protected]

Heb je een vraag, een suggestie, een opmerking of een aanmerking? Dan horen wij dat graag!

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor een zakelijke bijeenkomst of privé aangelegenheid? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of ga voor meer informatie naar Loetje zalen.

Locatie of pand beschikbaar?
Mail naar [email protected]

Daarbij geldt: minimaal 300 m2, een terras op de zonzijde en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Meest gestelde vragen aan ons…

Je kunt heel makkelijk op onze website reserveren www.loetje.nl/reserveren. Mocht het zo zijn dat het niet meer mogelijk is om te reserveren dan kun je altijd bij ons langskomen. Mocht het gezellig druk zijn, dan kun je even wachten aan de bar met een lekker drankje en hapje!

Plaats nemen op het terras kan in overleg met onze collega’s in het filiaal, een reservering is niet mogelijk.

Het is mogelijk om een groepsaanvraag te plaatsen. Ga hiervoor naar de website van het desbetreffende filiaal en vul het groepenaanvraag formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bij Loetje proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met gasten die een speciaal dieet volgen. Wij horen graag bij een reservering of bij binnenkomst in het restaurant waar wij rekening mee moeten houden. Wij hebben in ieder restaurant ook kaarten met allergeneninformatie zodat je kunt zien welke ingrediënten in elk gerecht zitten. Als je deze van te voren wil bekijken kun je een kijkje nemen op: loetje.nl/menukaart/

Ook tijdens de lunch ben je van harte welkom bij Loetje. Wij hebben een heerlijke lunchkaart. Natuurlijk kun je ook onze heerlijke biefstuk tijdens de lunch bestellen.

Bij Loetje hebben wij alleen onze eigen cadeaubonnen geen dinercheques, VVV bonnen of andere dinerbonnen. Je kunt een cadeaubon kopen van €25,-, €35,-, €50,-, €75,-, of €100,-.

Bij Loetje is je trouwe viervoeter altijd welkom mits deze aangelijnd is en de andere gasten niet tot last is.

Wat leuk dat je bij ons wil komen werken! Je kunt via onze website werkenbijloetje.nl solliciteren. Hier vind je al onze vacatures.