Nieuw: Loetje Arnhem!

Nieuw: Loetje Arnhem!

Met trots kunnen we melden dat Loetje wéér een hotspot rijker is! De 26e om precies te zijn! Vanaf nu kan de lekkerste biefstuk ook worden gegeten aan het Gele Rijdersplein in Arnhem. De locatie is de afgelopen maanden geheel verbouwd. Binnen zijn de verschillende zitgedeeltes voorzien van de bekende Loetje sfeer; gezellig, warm en helemaal van nu. En op ons brede terras met uitzicht op de AKU fontein schijnt op zomerse dagen al vroeg de zon zodat je optimaal kunt genieten van onze gerechten en een lekker drankje. Loetje Arnhem is dagelijks geopend van 10:00 – 22:30. Voor een tafel in het restaurant kan een reservering gemaakt worden op loetje.nl. Voor het terras kan vooraf niet gereserveerd worden, maar er wordt zo veel mogelijk geprobeerd iedere gast een mooi plekje te bieden. Zien we je snel?