Vier nieuwe Loetje locaties!

Vier nieuwe Loetje locaties! 

Goed nieuws! Ondanks alle problemen die de lockdown veroorzaakt voor de horeca, groeit Loetje door! Na de heropening van de horeca openen we straks vier nieuwe restaurants, in de steden Enschede, Delft, Arnhem en Leiden. De eerste twee waren al even bekend, maar ook de geruchten over de laatste twee locaties kunnen we nu bevestigen.

De verbouwingen in Delft en Enschede schieten al op. Voor Leiden liggen de plannen op tafel om het pand aan de Hooigracht 23, met prachtige binnentuin om te bouwen tot een Loetje. In Arnhem, vinden op dit moment de afrondende gesprekken plaats met de pandeigenaar.

Je kunt straks dus in maar liefst 25 Loetje restaurants door heel Nederland van de lekkerste Loetje biefstuk met jus en wit brood gaan genieten!

Loetje voor thuis

De horeca is nu helaas nog even gesloten. Maar tijdens de lockdown zijn de huidige locaties van Loetje zo omgebouwd dat je makkelijk een maaltijd kunt afhalen en daarbij op gepaste afstand kunt blijven. Bestellen en betalen kan tot 6 dagen vooruit via de website van Loetje. Eenmaal thuis kan de tafel worden gedekt en is het avondje uit in eigen huis klaar om te beginnen.

Zien we je snel?