Recensies

Recensies waar we trots op zijn!

Heerlijk op de lounge koffie en thee gedronken en daarna de befaamde Sticky toffee gegeten. Als ik zeg dat die hemels is is er geen woord aan gelogen! Goede sfeer ook. Ik ga zeker nog eens terug als ik weer in de buurt ben.
Jolanda

Zaterdagavond 18.00 uur. We moesten een uur wachten vanwege de drukte, maar het was het waard! Het eten was, naar verwacht prima, de lokatie (ondergaande zon, onweer boven Amsterdam, voorbijvarende (cruise)schepen, het gemelleerde publiek en de uistekende en vrolijke bediening maken het helemaal af! Hulde. Kreeg zelf een pot pindakaas n.a.v. een grapje. Aanrader.
Richard

Gisteren gegeten en zoals in alle vestigingen uitzonderlijk lekker gegeten. Biefstuk perfect gebakken? Personeel super aardig als ik een cijfer moest geven gaf ik een 11 maar omdat dit niet kan een dikke 10 !!!
Kitty

We hebben nu 5 Loetjes bezocht, en de kwaliteit is heerlijk. 1 minpuntje, als je eenmaal een biefstuk bij loetje op hebt,smaakt de biefstuk nergens meer.
Maurice

Een lekkere biefstuk met jus en witbrood. Frites erbij. Je zou ook nog een salade voor de vorm (en de vitamines) kunnen nemen, maar dat hoeft niet perse. Super mals. En de jus zo lekker dat ik er een soepkom van zou willen opslurpen.
Gonda

De biefstuk is om te zoenen, boterzacht en heerlijk mals!
Ivonne

Altijd fantastisch! Je kan me serieus wakker maken voor biefstuk ‘bali’.
Patrick

Wat een gruwelijke biefstuk elke keer weer. Als je dan ook nog de boterham erbij krijgt om je jus weg te krijgen, is het feest compleet! Bediening is top en de wachttijd neem ik voor zoete koek! Ga zo door en vertel me een keer het geheim van de bereiding…..
Effraim

Loetje is liefde voor biefstuk.
Joyce

Als afsluiting van een gezellige dag uit heerlijk gegeten bij Loetje de biefstuk van de ossenhaas in jus …….echt ik moest m n vingers redden.
Marja

Nadeel is als je hier een biefstukkie gegeten hebt. Smaakt het vervolgens overal net niet!
Jeroen

Best steak I have ever had. I had a dream about it the night after. I’m not even kidding.
Brett

Volgens mijn dochtertje van 4 jaar…..de aller lekkerste biefstuk van de hele wereld.
Marscha

Heerlijk, als zelfs mijn man nu graag uit eten wil dan doen jullie het echt goed!!!
Priscilla

If God would go to the kichen to cook you a steak, would be THIS steak! Holy s***!!!! I almost cried when it was over…
Bruno