Loetjes Biefstuk Bali 0.0 smaakt net echt!

Vanaf vandaag kunnen gasten bij Loetje terecht voor een plantaardige variant van onze Biefstuk Bali. De nieuwe klassieker wordt geserveerd met de befaamde sambaljus en witbrood. Loetjes Biefstuk 0.0 is eerst beschikbaar in vijf vestigingen (Amsterdam Zuidas, Ouderkerk aan de Amstel, Nijmegen, Rotterdam centrum en Eindhoven) en dit jaar nog staat het plantaardige zusje in heel Nederland op de kaart.

Loetje is er voor iedereen, ook voor wie (even) geen vlees eet. Met de plantaardige Biefstuk Bali 0.0 kan iedereen genieten van de bijzonder smaakbeleving waar onze biefstuk om bekend staat. Aan deze doorbraak is een zoektocht van jaren vooraf gegaan, om het beste product te vinden dat past bij de receptuur van Loetje.

De Biefstuk Bali 0.0 is gemaakt van New Meat van Redefine Meat, een revolutionair plantaardig product dat niet onder doet voor de smaakbeleving van echte biefstuk. Het komt daarbij heel dichtbij de huidige biefstukken van Loetje. Niet alleen vanwege de smaak, maar ook de structuur en het mondgevoel is van hoogstaande kwaliteit. Het sist in de pan, er lopen ‘vleessappen’ uit, het is krokant gekaramelliseerd aan de buitenkant en van binnen rosé. Het ruikt en smaakt naar biefstuk en combineert perfect met de befaamde sambaljus.

De plantaardige biefstuk met sambaljus en witbrood staan vanaf 15 juni op het menu voor 26,50 euro bij de eerste vijf locaties verdeeld over Amsterdam (Zuidas), Ouderkerk aan de Amstel, Nijmegen, Rotterdam centrum en Eindhoven. Loetje en partner Redefine Meat werken de komende periode hard aan het uitbouwen van de volumes, zodat in oktober alle Loetje-vestigingen in Nederland dit nieuwe gerecht op de kaart hebben staan en alle gasten hiervan kunnen genieten.

Kijk voor meer informatie op Loetje.nl/nl/loetjebiefstuk00