Nieuwe Loetje Specials!

Onze nieuwe Loetje specials!

Als special hebben wij nu de Ramen! Ramen is een gerecht afkomstig uit de Japanse keuken. De basis van dit gerecht bestaat uit bouillon met noedels die worden geserveerd met baby paksoi, miso gehakt, procureur en ei. Lekker met gamba’s die u extra bij kunt bestellen.

En natuurlijk hebben we ook een nieuwe vegetarische special. Dat is deze keer de Pad Thai! Dit frisse roerbakgerecht op basis van noedels met verschillende groenten heeft een lekkere stevige bite door de gemarineerde en gebakken tempeh. Geserveerd met geroosterde pinda’s en cashewnoten.

Nieuwe Toetje van Loetje

Als dessert hebben we een nieuw Toetje van Loetje. Pancakes met een toef slagroom, verse bosbessen, bramen, frambozen en stroop. Heerlijk als nagerecht maar natuurlijk ook lekker bij een kopje koffie.

Onze nieuwe dranken

Special wijnen
Naast de nieuwe gerechten hebben we nog meer nieuws op de kaart. Zo staan er twee nieuwe wijn specials op de kaart. De witte Weingut Eymann, dit is een frisse wijn met aroma’s van bloesem en citrus. En de rode Masseria Altemura, dit is een robijnrode wijn met een uitstekende structuur. Past heerlijk bij Loetje’s biefstuk!

Nieuwe cocktails
Verder introduceren we twee heerlijke nieuwe winter cocktails: de Negroni en de Espresso Martini. Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de gast die geen alcohol drinkt. De eerste virgin cocktail op de kaart van Loetje is namelijk een feit: de Gin & Tonic 0.0!

Winter thee
Ook hebben we een Winter thee met een schijfje sinaasappel, een kaneelstaafje, steranijs en eventueel kruidnagel. Een heerlijk kruidige thee voor op een koude middag.

Kortom genoeg nieuws om lekker langs te komen!

Bekijk onze hele menukaart hier!

Loetje Cocktails