De Lekkerste Specials!

Nieuwe Loetje Specials!

Een nieuw jaar betekent ook weer nieuwe lekkere gerechten. Ook nu heeft onze keukenbrigade weer hun best gedaan om drie specials voor jullie te bedenken.

Biefstuk met knoflookjus
Sommige Loetje fans kennen wellicht deze lekkere variant van onze biefstuk al. Als je onze koks heel lief vroeg of ze knoflook wilde toevoegen aan de klassieke loetje jus dan werd dat nog wel eens gedaan. Dit viel zó goed in de smaak bij iedereen dat we in het nieuwe jaar besloten de biefstuk met knoflookjus tijdelijk op de kaart te zetten. De biefstuk met knoflookjus kost €19.95 en wordt standaard medium rare gebakken en met witbrood geserveerd om lekker mee te dopen. Let op dat je diezelfde avond geen date meer hebt, die heerlijke knoflookgeur is niet te vermijden!

Auberginerolletjes met geitenkaas
Wil je een keer wat anders? Dan zijn de auberginerolletjes een prima idee. Lekker gevuld met geitenkaas, zongedroogde tomaten en wat olijven. Deze vegetarische special bestel je voor €12.50

Toetje van Loetje
Het toetje van Loetje deze maanden is in fijne Hollandse sferen! Een lekkere coupe met gekaramelliseerde peer, stroopwafel crumble en karamel zeezout ijs. Voor zo’n toetje kan iedereen nog wel plek maken. Je besteld het toetje van Loetje al voor €6.50!

Wil je bij deze gerechten een lekker passende wijn? Kies dan een van de onderstaande wijnen

Les Bertholets – Witte wijn
Viognier | Languedoc-Roussilon, Frankrijk
Rijk va smaak, zwoel van structuur, met tropische fruitsmaken en een zuivere, frisse afdronk.

Hooley Dooley – Rode wijn
Syrah | Grenache nior, Mclaren, Australië
Een sappige, fruitige smaak die omlijst wordt door subtiele tannines die zorgen voor structuur en lengte.

De special wijnen buiten de kaart om kosten 4.90 per glas en 22.00 per fles.