Nieuwe Loetje Specials

Nieuwe Loetje Specials!

Bij een nieuwe menukaart horen ook nieuwe specials! Zo hebben we dit keer als special de Biefstuk ‘Salsa Verde’. Salsa Verde heeft zijn naam te danken aan de groene kleur van de saus en bestaat voornamelijk uit verschillende kruiden. Hierdoor weet deze special onze vertrouwde Loetje biefstuk in een nieuw en smaakvol jasje te gieten.

Daarnaast hebben we ook een vegetarische special, namelijk de Bieten Rendang! Rendang is oorspronkelijk een Indonesisch stoofgerecht. Doordat deze Rendang gemaakt is van bieten, is het een heerlijke vegetarische optie die ideaal is voor de koudere dagen.

 

Nieuwe toetje van Loetje

Als dessert hebben we een nieuw Toetje van Loetje: chocolademousse met gesuikerde amandelen! Heerlijk als dessert, maar natuurlijk ook lekker bij een kop koffie of thee.

 

Cocktails

Naast speciale gerechten hebben we dit keer ook lekkere cocktails in de aanbieding! Zoals de heerlijke, zoete Loetje Split. Ga je liever voor alcoholvrij? Ook dan ben je bij Loetje aan het juiste adres! Kies voor een van onze non-alcoholische cocktails, zoals de bruisende Shirley Temple of de verfrissende Virgin Mojito.