2e uitrol Biefstuk Bali 0.0

Je kon er afgelopen weken bijna niet omheen; de lancering van onze nieuwste, plantaardige,  biefstuk. En we hebben goed nieuws! Vanaf woensdag 13 juli wordt het aantal locaties waar we onze Biefstuk Bali 0.0 serveren verder uitgebreid met zes extra locaties. Ook zo benieuwd naar de smaak en of je hem op onze échte biefstuk Bali vindt lijken? Kom dan snel bij ons langs! Samen met onze partner Redefine Meat werken we er de komende periode hard aan om meer Loetje locaties toe te voegen, zodat je ‘m eind dit jaar bij elke Loetje kunt eten.  

In onderstaande locaties kun je vanaf vandaag onze Biefstuk Bali 0.0 bestellen: 

 • Loetje Amsterdam De Pijp
 • Loetje Amsterdam Oost
 • Loetje Amsterdam Zuid (Café Loetje)
 • Loetje Amsterdam Zuidas
 • Loetje Breukelen
 • Loetje Den Haag Binckhorst
 • Loetje Eindhoven
 • Loetje Leiden
 • Loetje Nijmegen
 • Loetje Ouderkerk aan de Amstel
 • Loetje Rotterdam centrum

 

Kijk voor meer informatie op Loetje.nl/nl/loetjebiefstuk00